• Veldig godt tilpasset renovering/modernisering og nybygg
• Naturlig og miljøvennlig kuldemedium sikrer turtemperaturer opp mot 75° C
• Effektiv helt ned til utemperatur på -25° C
• Svært stillegående – kun 28 dB(A) 3 meter fra installasjon i stillemodus
• Rask og enkel installasjon

Vaillant har skapt et ambisiøst og innovativt produkt som reduserer karbonavtrykket betydelig. Utstyrt med den nyeste teknologien på markedet, passer den miljøvennlige og effektive aroTHERMplus inn i alle typer bygg. Varmepumpen er dermed et gjennombrudd både teknologisk og kommersielt, melder Vaillant Group Norge.

 R290 redusererklimaavtrykket og fjerner miljøavgiften

Kuldemediene som tidligere ble brukt i varmepumper, var ikke bra for miljøet.?I den nye aroTHERM plus er disse byttet utmed R290, et nyttnaturlig kuldemedium som redusererkarbonavtrykket betydelig. R290 er et miljøvennlig kuldemedium, og derfor betaler man ikke miljøavgift på disse varmepumpene.

Nye varmepumper, en naturlig etterfølger

Med sin høye turtemperatur vil aroTHERMplusvære en naturlig etterfølger i de tilfellene hvor oljekjelen skal byttes og hvor det er et ønske om å bruke en luft-til-vann-varmepumpe. Dette er både mer økonomisk og mer miljøvennlig.

Fra kald luft utendørs til god varme innendørs

aroTHERMplus er i stand til å skape turtemperaturer på rekordhøye 75° C. Den er også effektiv helt nedtilutetemperatur på -25° C. Derfor vil selv ikke kalde norske vintre by på problemer. Den er det perfekte valg for alle som ønsker å reduseresittkarbonavtrykkuten å gå på kompromiss med komforten.

Rask og enkel installasjon, både i nye og eldre boliger

aroTHERM plus er laget for alle typer hus og installeres enkelt og uten vanskeligheter. Innendørsenheten er forøvrig ikke større enn etkjøleskap, og kan enkelt plasseres i de fleste rom.aroTHERMplus er laget både for nye bygg og for eldre boliger med standard radiatorsystem. Dette åpner for nye muligheter for både installatører som vil tilby proffe og moderne løsninger, og for boligeiere som ønsker å bygge og modernisere for fremtiden.

Svært stillegående

Brukerne av varmepumpen aroTHERMplus fra Vaillant er imponert av hvor stillegående den er. Tre meter fra pumpen måles lydnivået til kun 28 dB(A) i stillemodus, hvilket er så lavt at det ikke på noen måte vil ha negativ innvirkning på beboere eller naboer, selv ikke i tettbygde områder eller på hyttefelt.