Dette melder Panasonic.

Panasonic Heating & Cooling Solutions setter innovative varme- og kjøleprosjekter i rampelyset på Panasonic PRO Awards 2021. Dette er fjerde gang Panasonic arrangerer PRO Awards. Nå oppfordrer de fagfolk som jobber med varme og kjøling over hele Europa til å nominere sine prosjekter.

- Det finnes utrolig mange gode eksempler på energieffektive oppvarmings- og kjøleløsninger, og vi vil gjerne bidra til å fremheve disse prosjektene. Vi oppfordrer alle installatører, arkitekter, konsulenter, ingeniører og entreprenører som jobber med HVAC- og kjøleprosjekter til å delta i Panasonic PRO Awards, og markere det fantastiske arbeidet som gjøres, sier Head of Panasonic Appliance Air-Conditioning Europa, Enrique Vilamitjana.

Mulighet til å delta i flere kategorier

Dommerpanelet i årets PRO Awards består av bransjefolk fra over hele Europa. Det de ser etter er løsninger og prosjekter som demonstrerer innovasjon, bærekraftig design, effektivitet, kostnadseffektivitet og estetikk.

Vinnerprosjektene vil bli invitert til Japan for å besøke Panasonics fasiliteter og vises frem i Panasonics kanaler over hele Europa.

Deltakere kan nomineres i fire kategorier:

  •  Beste prosjekt i privat hjem
  •  Beste prosjekt i detaljhandel
  •  Beste kommersielle prosjekt
  •  Beste prosjekt i servicesektoren

I tillegg til kategoriene over, vil dommerne kåre ytterligere fire vinnere i kategoriene under:

  • Beste tilkoblingsprosjekt: Prosjektet som best viser viktigheten av god tilkobling og som samtidig demonstrerer effektivitet for både installatører og sluttbrukere.
  • Beste kjøleprosjekt: Prosjektet som best viser hvordan Panasonics CO2-kondenseringsaggregat gir unike fordeler for kundene.
  • Beste innovative prosjekt: Prosjektet som best demonstrerer en langsiktig og innovativ tilnærming, som viser at løsningen lever opp til det kunden ønsket, og leverer basert på fastsatte mål.
  • Bærekraft: Prosjektet som presenterer den mest energieffektive løsningen, som bidrar til å skape en mer bærekraftig fremtid.
  • Beste Panasonic-løsning: Prosjektet som best utnytter funksjonene i Panasonics løsninger for å oppnå best mulige resultater for kunden.
  • Beste nanoe™ X Project: Prosjektet som best demonstrerer fordelene med Panasonics nanoe™ X-teknologi.

Slik nominerer du ditt prosjekt

Du kan nominere prosjekter som er fullført mellom 1. november 2018 og 30. september 2021. Frist for å melde seg på er 15. november 2021. Dommerne vil gjennomgå alle søknader, og vinnerne kunngjøres i desember 2021.

Les mer om kåringen og nominer ditt prosjekt her. Hvis du ikke allerede er Panasonic PRO Partner må du registrere ny profil.