Dette melder Mitsubishi Electric.

 Vi har gledet oss lenge til å lansere MIENAI til bedriftsmarkedet. Den leverer en energieffektivitet og ytelse i toppsjiktet, enten den skal brukes i små kontorlokaler eller større anlegg for IT-kjøling. Den kan dekke behov på opptil 110 kW, eller hele 220 kW med tvillingmodul, og har faktisk det mest kompakte fotavtrykket i sin klasse, sier Jakob Eide, produktsjef i Mitsubishi Electric.

MIENAI Foto Mitsubishi Electric.jpg
Foto: Mitsubishi Electric

Verdensledende teknologi i kompakt form

Mitsubishi Electric er kjent for verdensledende teknologi, og MIENAI er intet unntak. Luft til vann-varmepumpen er optimalisert for varmedrift, reversibel for kjøledrift med variabel hastighet, scrollkompressorer og R32 lav-GWP kjølemiddel. I tillegg kan MIENAI skilte med bl.a. høy SCOP og SEER, stillegående EC vifte, høytemperatur på opptil 65 oC, behandlet coil (hydrophilic) og Plug & Play med tilpasset tank og sirkulasjonspumper.

 MIENAI dekker et stort arbeidsområde med en banebrytende energieffektivitet. I næringssammenheng kan det bety store reduksjoner i energikostnader. Selv på de kaldeste vinterdager, har denne varmepumpa garantert varmedrift helt ned til - 20 oC, sier Eide. 

MIENAI er tilgjengelig nå og leveres i 3 moduler: Modul 1 (50/60/70 kW), Modul 2 (80/90 kW), Modul 3 (100/110 kW).