•  Super Quiet, lydnivå så lavt som 50 dB(A)
  • To lydmoduser -normal og- whisper’
  • Energieffektivt COP-nivå på 5,03
  • Passer for bolighus
  • Drift med utetemperatur ned til -28 grader

Den nye modellen har under drift av 9kW T-CAP SQ et lydnivå på 61dB (A) i normalmodus. I whisper-modus går lydnivået ned så lavt som 50 dB(A). Denne lydreduksjonen oppnås med lydabsorberende materialer som normalt brukes i kjøretøy og datamaskinoppsett. Panasonics vifte med tre blader bidrar også til at modellen er spesielt stillegående. Takket være det lave støynivået er varmepumpene ideelle for bolighus som er bygd nære hverandre. For eksempel rekkehus og tettbygde boligfelt.

De nye enhetene passer veldig godt for å erstatte gamle oljebrennere og kan levere vanntemperatur opp til 60 grader. På grunn av designet av kjølekretsen leverer modellene varmen eksklusivt gjennom varmepumpens prosessor. T-CAP serien leverer full kapasitet ned til -20 grader, uten ytelsesdropp. 

T-CAP SQ er en del av Aqurea H-serien og er tilgjengelig i 9kW, 12kW og 16kW (3-faser). Disse modellene er høyeffektive med COP opp til 5,03* (A7/W35). Enhetene kan administreres via en ny kontroller for H-serien. Når varmepumpen er i drift er det mulig å se hvor effektivt systemet er i sanntid, samt at man kan administrere varme og eventuelt kjøling. T-CAP SQ kan også kobles til Panasonic Smart Cloud, noe som gir mulighet for administrasjon via internett, uansett hvor man er.