Dette melder Friganor AS.

Noen av nøkkelegenskapene for nye Daikin Moskus R32 er:

  • Kompakt innedel med små dimensjoner
  • Lekkert og stilrent design
  • Prisgunstig
  • Ny, brukervennlig fjernkontroll
  • 3 lags coil gir mer effektiv utedel og enda hurtigere avriming
  • Fritthengende coil fjerner behovet for energikrevende varmekabel
  • Meget god årsvarmefaktor (SCOP) opptil 5,0 og energimerking A++

 

Passer perfekt over en dør

Innedelen på Moskus R32 har en lett buet fasong på toppen hvor luftinntaket er plassert. Det gjør det mulig å plassere innedelen kun 40 mm fra taket og samtidig opprettholde en tilstrekkelig luftstrøm. Med en bredde på kun 770 mm og en høyde på 285 mm er Moskus R32 perfekt for plassering over for eksempel en dør, eller tett oppunder en hindring.

Egen lomme til WiFi adapter og mulighet for energiavlesning

Innedelen har en egen lomme til plassering av WiFi adapter. Dette gjør installasjonen eklere, raskere og penere. WiFi-appen gir mulighet til å fjernstyre og programmere driften av varmepumpen, samt å overvåke energiforbruket.

Lengre rør

Innedelen på Moskus R32 leveres klargjort med ekstra lange rør for enklere installasjon gjennom tykke, norske vegger.

Mye for pengene

Nye Daikin Moskus R32 gir utrolig god valuta for pengene. Serien byr på meget høy og stabil varmekapasitet, god effektivitet, pent design og ekte Daikin kvalitet.

Redesignet utedel

Moskus R32 leveres med redesignet utedel, som er mer kompakt, har økt kapasitet og bedre effektivitet. Sidepanelet er fjernet for å sikre mot oppbygging av snø og is. Stivheten i chassiset er likevel forbedret. Daikin har også designet en ny coil med en tredje rad som gjør den mer effektiv og gir en raskere avriming. Coilen er selvfølgelig også fritthengende etter Daikins unike design, noe som har fjernet dryppannen og behovet for en energikrevende varmekabel. Daikin Moskus R32 er designet spesifikt for vårt kalde klima, og produseres i Europa for vårt marked.

Lang erfaring med kuldemediet R32

Allerede i 1997 åpnet Daikin verdens første fabrikk for masseproduksjon av det miljøvennlige kuldemediet R32. Inntil Daikin, som verdens eneste produsent av både kuldemedier og varmepumper, lanserte verdens første varmepumpe med R32 i 2012, har mediet vært brukt som en komponent i blandingsmedier. Det ligger dermed mange års erfaring og forskning bak Daikins lansering av den nye, nordiske serien Moskus med kuldemediet R32.