Dette melder Schneider Electric.

– Å sparke i gang 2023 med en slik anerkjennelse av vårt bærekraftsarbeid gir hele selskapet energi, sier Gwenaelle Avice-Huet, leder for strategi og bærekraft i hele Schneider Electric.

Corporate Knights’ liste for 2023 over verdens 100 mest bærekraftige selskaper er klar, og Schneider Electric befester sin posisjon som et av verdens mest bærekraftige aktører med en 7. plass og som nummer én i sin kategori. Resultatet ble presentert i forbindelse med World Economic Forums toppmøte i Davos.

Det kanadiske finansmagasinet vurderer hvert år over 6 000 selskaper og deres bærekraftige investeringer, likestilling og satte forpliktelser for klima og sosiale forhold. Dette er 12. året på rad at Schneider Electric er med på listen.

Gwenaelle Avice-Huet, leder for strategi og bærekraft i Schneider Electric. Foto: Schneider Electric
Gwenaelle Avice-Huet, leder for strategi og bærekraft i Schneider Electric. Foto: Schneider Electric

– Dette viser at langsiktig arbeid og forpliktelser blir lagt merke til. Det er en viktig påminnelse for hvordan vi og de andre selskapene på Global 100-listen kan gjøre en forskjell på alle nivå, både i næringslivet, og for å bidra til positiv endring for klima, sosiale og økonomiske forhold, sier Avice-Huet.

I følge Corporate Knights har alle selskapene på listen det til felles at de leverer produkter og tjenester som er nødvendige for bærekraftig omstilling. Scheider Electric bidrar som leverandør av digitale energiløsninger og automatisering til effektivisering og bedre utnyttelse av ressurser. Schneider Electric legger hvert kvartal frem sine tall på bærekraft sammen med de finansielle resultatene.