Dette melder Schneider Electric.

- Gjennom digitalisering kan vi utvikle løsninger og prosjekter med økt lønnsomhet, pålitelighet og bærekraft. Det gleder jeg meg til å være en del av, sier Holmedal, som startet i Schneider Electric 1. juni 2021.

Hallgeir Holmedal. Foto: Schneider Electric

Den 21. oktober vil Holmedal blant annet presentere den digitale plattformen for energiovervåking EcoStruxure Power Monitoring Expert på Schneider Electric-konferansen Innovation Day 2021. Eventet fokuserer på forretningsmulighetene ved bærekraftsteknologi.

Holmedal er utdannet høyskoleingeniør i elektro/automasjon fra Høgskolen i Sør-Trøndelag. Han har en tung arbeidsbakgrunn med fokus på energidistribusjon, -effektivisering og -kvalitet fra tidligere ledende stillinger: fra bid managment til prosjektering og prosjektstyring hos globale leverandører som selger blant annet til metall-, olje- & gass- og maritimindustrien.

- Jeg kjenner Schneider Electric fra før og setter pris på det hyggelige arbeidsmiljøet. I tillegg har selskapets utpregede fokus på miljø og bærekraft vært en viktig grunn til å takke ja til denne stillingen. Miljøfokus trenger vi definitivt mer enn noensinne fremover. Samtidig ser jeg for meg utfordringer i enkelte bransjer som ennå ikke har innsett hvor lønnsomt det er å digitalisere. Slike segmenter, som for eksempel veiinfrastruktur, utgjør en utfordring og samtidig også et betydelig markedspotensial, avslutter Holmedal.

Hallgeir Holmedal er fra Bergen, men har lenge vært bosatt i Åfjord og Trondheim før han flyttet til Oslo, hvor han har bodd de siste 21 årene. Han er gift og hans hobby er friluftsliv, trening og musikklytting.