- Vi gleder oss over at Gilje takket ja til å bli Armatec Norges nye CEO, sier Fredrik Skarp. - Med Gilje ved roret vil Armatec AS å fortsette sitt engasjement for å utvikle bærekraftige og innovative løsninger innen strømnings- og energiteknologi. Dette inkluderer utforsking av nye forretningsveier og endrede kjøpemønstre i tid med skiftende markedsdynamikk.

- Vi står overfor et generasjonsskifte både innen Armatec og på kundesiden, sier Jo Helge Gilje. - Min hovedoppgave i denne nye rollen er å forene det beste fra vår bedriftskultur med de fremtidige behovene. Vi har alltid utmerket oss ved å skape tekniske løsninger, og dette vil vi fortsette å gjøre. Samtidig er det avgjørende at vi ser det større bildet av Armatec. Vi ønsker å bli anerkjent for å ha klimavennlige løsninger dypt forankret i vår bedriftskultur.

Armatec AS og SGP Armatec AS var tidligere søsterselskaper i Norge, men fusjonerte i 2022. 

- Med denne fusjonen ble Armatec AS en ledende leverandør i Norge av utstyr og kompetanse innen vannbåren varme, ventiler, pumper, instrumenter og komplette prosessutstyrspakker for ulike industrisegmenter, sier Jo Helge Gilje. 

- Vi har to kompetanseområder innen Armatec AS fordelt på fire avdelinger. Vår avdeling på Trollåsen betjener industrikunder, mens avdelingene i Asker, Bergen og Moss har primært fokus på HVAC/VVS-markedet, sier han.

Armatec har en visjon om å være en kunnskapsbedrift for ingeniørtjenester, et kompetansehus som kontinuerlig oppdaterer og utvider sin ekspertise. Gilje vil fortsette arbeidet med å styrke selskapets posisjon som en ledende aktør i bransjen og som en pålitelig partner for kunder som søker innovative og pålitelige tekniske løsninger innen Flow Technology.

Jo Helge Gilje ser frem til å ta fatt på sin rolle som CEO og til å lede Armatec inn i en spennende fremtid - kompetanse og innovative forretningsmodeller vil være avgjørende i denne reisen.