- I motsetning til dagens teknologi, som har sin opprinnelse i radiatoren som ble oppfunnet på 1850-tallet, bygges CliWi på fleksible, modulbaserte enheter. Disse utgjør én og samme konstruksjon, noe som gir en betydelig mer effektiv energioverføring, sier Reidar Schille i Heatwork AS. 

Schille sier at omfattende tester har gitt resultater på temperaturløft og effektivitet som vil gi CliWi betydelig konkurransefortrinn sammenlignet med kjente systemer på markedet i dag. Systemet gir sparte kostnader for kunden og gjør miljøet til en vinner.

Gjennom merkevaren CliWi ønsker HeatWork å tilby markedets mest fleksible og geniale vekslersystem. Mulighetene for modulbygging og tilpasning er omtrent uendelige. CliWi kan nærmest bygges i den form og størrelse man ønsker eller har behov for. Produktene vil være enkle å håndtere og vedlikeholde.

- Sammen med høy effekt og lav vekt, vil dette gjøre produktene svært brukervennlige, sier Schille.

- HeatWork lanserer allerede nå første produktserie basert på CliWi. Her er det snakk om varme, kjøling, luft og uttørking i samme system, for blant annet industri-, bygg- og anleggssektoren, sier Reidar Schille i Heatwork AS.