God drift er avgjørende på et kjøpesenter. Et godt driftsteam skaper god trivsel og verdi for et kjøpesenter. I denne kategorien vektlegges fokus på handleopplevelse, driftsbetingelser, samfunnsansvar og gode tekniske løsninger som gjør hverdagen lett for leietakerne. De nominerte til årets beste driftsteam på norske kjøpesentre var i tillegg til vinneren Oasen, Amfi Moldetorget og Fornebu S.

 -  Senterdriften er både limet og oljen i et kjøpesenter. God drift krever mye av enkeltpersonene, men først og fremst godt samarbeid i teamet og med leietakerne. Driftsteamet på Oasen er et foregangseksempel innenfor egen kjede og bransjen for øvrig, sier styreleder i NCSC Rolf O. Svendsen i en pressemelding.

Vurdert nøye

Årets nominerte er valgt ut blant en lang rekke kjøpesentere i Norge, og det er en fagjury som selv stemmer frem de aller beste. Til grunn for utvelgelsen ligger blant annet senteres evne til å skape verdi, nytenkning og trivsel i et kjøpesenter. I tillegg skal teamet arbeide for å redusere belastningen på det ytre miljøet. 

- Kjøpesenterbransjen er i rivende utvikling, og er avhengig av drifts-team som bidrar positivt i denne utviklingen. Et kjøpesenters suksess er helt avhengig av et velfungerende driftsteam, sier Rolf O. Svendsen.