Det nye systemet er veldig fleksibelt. Med en rørlengde på opptil 150 meter er det enkelt å koble til, og det er mulig å koble til opp til 15 innedeler. Det har med andre ord aldri vært enklere å finne plass til å installere et VRF-system som både er funksjonelt og diskret.

- Vårt nye Mini VRF-system er en veldig god kombinasjon av størrelse, effektivitet, kapasitet og muligheter for tilkobling. Derfor er det en fornuftig løsning både til private og kommersielle eiendommer, sier Norgessjef for Panasonic Heating & Cooling, Thor Harald Normann-Hellum.

Liten størrelse, høy kapasitet

Med det nye systemet åpner Panasonic for nye markeder hvor det til nå har vært begrensede muligheter for varme- og kjølesystemer. Det gjelder blant annet små butikker og kontorer, boliger og eiendommer hvor utendørsplassen er begrenset. Men også større kommersielle bygninger slik som hoteller og kontorer hvor fasaden ikke skal skjemmes av slike installasjoner
.
- Den nye serien av mini VRF-systemer kommer med en rekke fordeler for sluttbrukeren. Blant annet lavt støynivå, full ECOi-kontroll, høy effektivitet og større yteevne i et mer kompakt system, sammenlignet med eksisterende løsninger, sier Normann-Hellum.

Energibesparende og effektiv

Panasonics Mini VRF-system sparer ikke bare plass. Det er også energibesparende takket være sin høye COP-verdi.
Mini VRF-systemet fås i henholdsvis 10, 14, 15, 22 og 25 KW kjøling. Det er mulighet til å koble til opptil 15 innedeler som styres individuelt. Samtidig gjør kapasiteten og fleksibiliteten at systemet kan dekke store behov til en konkurransedyktig pris. Det er med andre ord ett av de mest kompakte og kraftige VRF-systemene på det europeiske markedet.

Mini VRF-systemets fordeler i korte trekk:

  • Høy effektivitet
  • Fleksibel rørtilkobling opp til 150 meter
  • Lavt lydnivå
  • Høyt statisk trykk på 35Pa
  • Kan koble til opptil 15 innedeler
  • Kompatibel med ECOi-kontroll
  • Bluefin-beskyttelse (U-8LE1E8 og U-10LE1E8)