Buskerud Kulde AS forblir eget selskap, og daglig leder Tom Erik Hole fortsetter i sin stilling.

Selskapet ble etablert i 1966 og holder til i Hokksund med 18 ansatte og ca. 38 millioner i omsetning. De har en solid markedsposisjon i sitt område og leverer kuldeanlegg og varmepumper til blant annet sykehus, dagligvare og landbruk.

- Jeg er glad for at EPTEC overtar selskapet og kan bidra med videre utvikling og styrke den lokale tilhørigheten, sier Tom Erik Hole, daglig leder i Buskerud Kulde AS i en melding fra Eptec Energi.

EPTEC Energi AS er en av Norges ledende entreprenører innen kulde- og varmepumpeteknologi og tilbyr rådgivning, prosjektering, ingeniørtjenester, produkt- og systemleveranser og service til større bygg og industri.

Selskapet er etablert i 1986 og har avdelinger i Oslo, Moss og Trondheim med 46 ansatte og ca. 170 millioner i omsetning. EPTEC er en del av Nordic Climate Group, Nordens største kuldeentreprenørvirksomhet.

- Buskerud Kulde er et begrep i kuldebransjen langt utover Buskerud regionen, sier daglig leder i EPTEC, Ole Jørgen Veiby.

- Vi er glade for å få Buskerud med på vårt lag. De står for høy kvalitet og solide resultater gjennom mange år, sier han.