Nå er produktet endelig lansert og fasiten viser at LZ Extreme kombinerer markedets råeste ytelse med det laveste lydnivået i normal varmedrift - både ute og inne, melder FJ Klima Norge i en pressemelding.

Et marked i rivende utvikling

Varmepumper har vært gjennom en rivende teknologisk utvikling de siste årene. Det er et kontinuerlig kappløp mellom produsentene for å levere den høyeste effekten og den beste besparelsen. Samtidig stiller brukerne stadig høyere krav til høy komfort og lavt lydnivå.

Markedets beste ytelse når du trenger det

Fujitsu LZ Extreme 12 modellen gir en effekt på hele 7,4 kW og avgir fantastiske 4,87 kW ved -15ºC. Det gjør den rå og overlegen i forhold til konkurrerende nordiske modeller, ifølge FJ Klima Norge. I tillegg garanterer de for full drift helt ned til -30ºC, så selv om du ikke får start på bilen har du det uansett godt og varmt inne i boligen.

Optimal energibesparelse under kalde forhold

For å kunne oppnå denne ytelsen har Fujitsu brukt ekstra kraftige komponenter. LZ Extreme benytter en helt ny type “Twin Rotary” kompressor med større kapasitet enn i konkurrerende modeller. I tillegg er størrelsen på varmeveksleren doblet og sirkulert luftmengde er øket med hele 13 prosent.

LZ Extreme benytter langt kraftigere komponenter som resulterer i lavere belastning på selve varmepumpen samtidig som en oppnår en vesentlig høyere effekt og energi besparelse enn dagens nordiske modeller både ved normal vinterdrift og under ekstremt kalde forhold.

Fujitsu LZ Extreme har oppnådd topp rangeringen A+++ på årsvarme for både varme og kjøling og har en SCOP på 5.31 og SEER 9.51 LZ Extreme har innebygget bevegelses sensor som detekterer om der er mennesker i rommet og automatisk senker temperaturen når du forlater rommet. Dette gir en ytterligere besparelse, helt automatisk.

Markedets laveste lydnivå ved varmedrift

- Lydnivået og komfort er stadig viktigere faktor for våre kunder,skriver FJ Klima Norge i pressemeldingen. Det ble derfor sterkt fokus i prosjektet på å sikre at den ekstreme ytelsen ikke skulle gå på akkord med verken støynivå eller varmespredning. Ved å øke bredde og diameter på viftetrommel så har Fujitsu klart å oppnå klassens laveste lydnivå i forhold til sirkulert luftmengde både ved stort og moderat varmebehov, ifølge FJ Klima Norge. Den ekstra kraftige kompressoren gjør at varmepumpen jobber lett - selv når det er stort varmebehov og streng kulde ute. Dette gjør at lydnivå fra utedelen også er lavest i klassen!

Stilrent design for alle typer bomiljø

LZ Extreme kombinerer rå ytelse og optimal energibesparelse i et lekkert og stilrent design som passer godt inn i alle typer bomiljø. Modellen kommer i 3 størrelser 09/12/14 og er tilgjengelig i Norge fra FJ Klima Norges lager fra september 2016.

FJ Klima Norge er offisiell distributør av Fujitsu klimaprodukter i Norge.