Panasonics AC Smart Cloud gir gjennom et brukervennlig grensesnitt statusoppdateringer i sanntid for kommersielle installasjoner. For de som har systemer i flere lokaler, får man oversikt over alt på smarttelefon eller nettbrett. Dette forenkler administrasjonen for huseiere og de med store og små eiendomsporteføljer.

Med noen få klikk kan brukeren koble seg til et helt nettverk av bygninger for å justere og planlegge varme og kjøling i de respektive bygningene.

 - Systemet er designet for å forenkle overvåkningen av Panasonics varme- og kjøleinstallasjoner, uten behov for spesialprogramvare. Dette hjelper virksomheter med å kartlegge strømbruken og på den måten kunne spare penger, sier Thor Harald Normann-Hellum, norgessjef i Panasonic Heating & Cooling.

Tilpasningsdyktig virksomhetsløsning

AC Smart Cloud er fullt skalerbar etter virksomhetens størrelse og behov. Det passer dermed like bra for en stor butikkjede som for en mindre franchisevirksomhet eller et stort bygg. Systemet er raskt og enkelt å installere og kompatibelt med såvel nye som eksisterende installasjoner. En Cloud adapter, koblet til Panasonics varme- og kjøleinstallasjon i hver enkelt bygning, mater oppdatert sanntidsinformasjon via en sentral skyportal, direkte til brukeren.

AC Smart Cloud er enkelt å ta i bruk og krever ingen spesiell programvare. Det er bare for brukeren å logge inn via en vanlig nettleser. Allerede installerte system kobles automatisk til serverskyen og oppdaterer alle parametere i sanntid.

Det finnes to ulike måte for brukere å koble Panasonics varme- og kjøleenheter til AC Smart Cloud. Enten gjennom å koble enhetene gjennom Panasonics tilpassede LAN-tilkobling, eller via den dedikerte kommunikasjonspakken. Den siste inneholder en profesjonell og unik plug and play-router med innebygget 3G SIM-kort. Denne metoden krever dermed ikke at tilkoblingen gjøres av en spesialist innen nettverkskommunikasjon.

Et brukervennlig grensesnitt for pålitelig og direkte overvåkning av:

  • Temperatur – optimaliserer klimakontrollen og reduserer strømkostnadene
  • Driftstid forutser vedlikeholdsbehov og forbedrer strømforbruket
  • Havari - servicepersonell kan raskt iverksette tiltak dersom det oppstår feil
  • Energieffektivitet reduserer CO2-utslippet og energiforbruket
  • Ytelse  sammenlign ytelsen til systemene på flere lokasjoner
  • Brukerprofiler administrator kan enkelt opprette unike brukerkontoer og legge anlegg til nettverket
  • Plantegning  installasjoner kan vises som et enkelt enhetsdiagram eller som en plantegning. Det gir smidig drift for spesialistbrukere.

Kompetent og sikker

AC Smart Cloud gir en kompetent, kostnadseffektiv og enkel overvåkningsløsning. Virksomhetskunder får enkelt tilgang til systemet og kan administrere det uansett hvor de befinner seg.

Panasonic har utviklet både en fysisk og kryptert programvarebeskyttelse som sikrer at alle data er trygge, og gir virksomheter trygg og direkte tilgang til sine fjerninstallasjoner. Hver enkelt skyadapter har sin egen unike nøkkel, og de er også koblet til den sentrale skyportalen gjennom en kryptert kanal. Alt for å optimalisere sikkerheten.