Dette innovative utstyret er en banebrytende løsning for miljøvennlige bygge- og anleggsprosjekter, ifølge Ramirent.  

HW 6000e er en eksepsjonell maskin som gir stor kapasitet for alle typer oppdrag der varme er nødvendig. Den har en unik konstruksjon med tre separate kretser, hver med en imponerende 36 kW effekt, som kan tilkobles individuelt etter behov. Dette gir brukerne muligheten til å operere maskinen selv på prosjekter med begrenset tilgang til strøm. Når alle kretsene er i bruk, kan HW 6000e levere en varmeeffekt på hele 108 kW.

- Ramirent er dedikert til å tilby bærekraftige og innovative løsninger til bygge- og anleggsbransjen, og lanseringen av HW 6000e fra HeatWork er et betydelig skritt i denne retningen. Vi er stolte av å tilby det norske markedet denne unike elektriske og mobile varmekilden som kombinerer kraft, miljøvennlighet og brukervennlighet, sier Petter G. Johnsen, produktleder hos Ramirent.

- Denne maskinen er i stand til å levere opptil 100°C væskebåren varme og har en pumpekapasitet på 6 000 liter per time. Det er verdt å merke seg at HW 6000e er den eneste mobile varmekilden fra HeatWork på markedet med over 100 kW effekt på ren elektrisk energi. Dette gjør den til den optimale elektriske kraftkilden for utslippsfrie bygge- og anleggsprosjekter, sier Johnsen.

HW 6000e er bygget på et lukket væskebårent system med hele 630 meter ferdigfylte slanger fordelt på tre fleksible slangekretser. Dette gir en enkel og effektiv måte å distribuere varme på byggeplassen. I tillegg til å være et kraftig verktøy for oppvarming og en teletiner, kan HW 6000e også brukes som en mobil varmekilde for betongarbeid. Den er i stand til å varme opp støpeformen før betongen helles, og etter herding kan den brukes som byggvarme for å holde betongen varm slik at den sprer varmen videre i bygget.

I tillegg til sin imponerende kapasitet og miljøvennlige design, er HW 6000e også utstyrt med avansert digital styring. Dette gir brukerne muligheten til enkel regulering og justering av maskinens funksjoner fra alle digitale flater, noe som gir økt brukervennlighet og nøyaktig kontroll.

HW 6000e fra HeatWork er tilgjengelig for utleie i Norge fra oktober.