Dette melder Danfoss.

I sin nye rolle vil Håvard være ansvarlig for alle aspekter av selskapets aktiviteter, inkludert salg, markedsføring, drivsløsninger, teknisk og service. Håvard ble ansatt i Vacon i 2008 og kom inn i Danfoss i 2017, hvor han bl.a. har hatt stillinger innen Drives Product Development. De seneste årene har han vært Sales Manager for Drives Solutions. Han har mer enn 13 års erfaring i bransjen og har bred kunnskap om elektrifisering og hybridisering av den maritime sektoren i Norge.

 

"Danfoss Drives er et fantastisk selskap," sier Håvard. "Det er en pioner, innovatør og en verdensleder innen frekvensomformere, med enestående produkter og en stab med gode medarbeidere. Jeg kan se mange muligheter for selskapet til å bygge videre på den enorme suksessen Danfoss har oppnådd til dags dato i Norge og i resten av verden.

Håvard vil fortsette å videreutvikle gode relasjoner med systemintegratorer. Han mener at den økende betydningen av digitalisering, samt det brede og populære sortimentet av Danfoss VLT® og VACON® produkter sammen med det nye DrivePro® services gir sterke vekstmuligheter for Danfoss Drives.