Dette melder Danfoss.

I sin nye rolle vil Håvard være ansvarlig for alle aspekter av selskapets aktiviteter, inkludert salg, markedsføring, drivsløsninger, teknisk og service. Håvard ble ansatt i Vacon i 2008 og kom inn i Danfoss i 2017, hvor han bl.a. har hatt stillinger innen Drives Product Development. De seneste årene har han vært Sales Manager for Drives Solutions. Han har mer enn 13 års erfaring i bransjen og har bred kunnskap om elektrifisering og hybridisering av den maritime sektoren i Norge.

- Danfoss Drives er et fantastisk selskap, sier Håvard. -Det er en pioner, innovatør og en verdensleder innen frekvensomformere, med enestående produkter og en stab med gode medarbeidere. Jeg kan se mange muligheter for selskapet til å bygge videre på den enorme suksessen Danfoss har oppnådd til dags dato i Norge og i resten av verden.

Håvard vil fortsette å videreutvikle gode relasjoner med systemintegratorer. Han mener at den økende betydningen av digitalisering, samt det brede og populære sortimentet av Danfoss VLT® og VACON® produkter sammen med det nye DrivePro® services gir sterke vekstmuligheter for Danfoss Drives.