Avtalen er en utvidelse av APCOAs allerede omfattende satsning på elbillading. For under ett år siden annonserte selskapet at de vil etablere 25.000 nye ladepunkter i Norge innen 2035, både for normal- og hurtiglading. Førstnevnte håndterer APCOA selv, men for etablering av hurtigladere har de nå inngått samarbeid med Mer. 

 - Vi er veldig glade for samarbeidet med APCOA, og sammen vil vi gi kundene en enda bedre lade- og parkeringsopplevelse. Med både hurtig- og normallading på utvalgte APCOA-områder, utvider vi vårt ladetilbud og gir folk praktiske ladeløsninger i hverdagen, sier Henrik Kjevik-Olsen, Expansion Manager hos Mer Norway i en pressemelding.

 Mer tilgjengelig hurtiglading 

Satsingen på hurtiglading forventes å bli kjærkommen, og vil gjelde for lokasjoner som; kontorbygg, kjøpesentre, hoteller og fornøyelsesparker. 

 - Vi ønsket å samarbeide med en etablert aktør, som deler våre verdier. Mer er et av Norges ledende ladeselskaper og de er opptatt av kunnskap, innovasjon og ekspertise. I tillegg er de allerede landsdekkende, slik også APCOA er. Derfor er det muligheter for å tilby hurtiglading ved våre parkeringsområder fra sør til nord, sier kommersiell direktør i APCOA, Jan Arve Kvalheim. 

 Samarbeidet representerer en strategisk milepæl i APCOAs dedikerte satsing på elbillading. I dag drifter APCOA over 1200 parkeringsområder over hele landet, med fokus på å tilby skreddersydde totalløsninger mot eiendomsbesittere. 

Endelig kan vi tilby våre kunder førsteklasses hurtiglading! Mers anerkjente ekspertise innen ladeløsninger gir oss muligheten til å levere enestående kvalitet, og vi er sikre på at dette vil styrke vår posisjon som ledende innen mobilitets- og parkeringstjenester. Dette partnerskapet reflekterer vår forpliktelse til å gi våre kunder en praktisk og pålitelig ladeløsning samtidig som vi fremmer en bærekraftig fremtid, sier Leder for forretningsutvikling i APCOA, Marcus Steinsvåg.