Dette melder Geminor. 

Etter over seks år i Geminor Danmark, først som Logistics Manager og fra 2019 som Country Manager, går Kasper Thomsen nå over i stillingen som Operations Director i det internasjonale gjenvinningsselskapet. Dermed går Thomsen fra å ha ansvaret for det danske markedet til å lede den operative driften i hele selskapet, som i dag har kontorer i ni land og håndterer over to millioner tonn avfallsressurser årlig.

– Selv om jeg har trivdes godt som sjef for det danske teamet skal det bli spennende å få lede arbeidet med den operative driften i hele gruppen, sier Thomsen.

– Geminor vokser betydelig for tiden, både innen tonnasje, antall ansatte og kontorer i Europa. Vi beveger oss inn i nye markeder og jobber aktivt med å tilpasse oss en svært dynamisk gjenvinningsbransje. For å unngå de verste voksesmertene må vi derfor konsolidere driften og samarbeide bedre på tvers av Europa. Dette innebærer å ta ut flere synergier i organisasjonen både med tanke på drift av våre prosess- og lagringsanlegg, våre logistikkteam og våre salgsteam i alle land.

Spesielt logistikk, som er Thomsens fagfelt, vil få ekstra oppmerksomhet i tiden som kommer.

– Vi jobber innen feltet avfallsmegling, men er i like stor grad et logistikkselskap. Disse tjenestene kjøper vi på tvers av praktisk talt alle transportløsninger, enten det er skip, tog, container eller veitransport. Tatt i betraktning veksten vi opplever for tiden, vil det framover bli mer naturlig å samkjøre og optimalisere innkjøp av logistikk slik at vi får flere stordriftsfordeler i hele Europa, sier Thomsen. 

Nå starter jakten med å finne en ny Country Manager for det danske markedet.

– Geminor DK er inne i en spennende utviklingsfase, og vi trenger en kunnskapsrik og engasjert leder som kan drive denne prosessen videre ved vårt hovedkontor i Aarhus, avslutter Operations Director i Geminor, Kasper Thomsen.