- Vi har ikke opplevd noen problemer med spenningsregulering. Tvert imot holder lyskildene mye lengre, så vi sparer både strøm, pærer og mange arbeidstimer, sa teknisk medarbeider Henrik Kjærsgaard til det danske tidsskriftet Installatør i 2012.

Han blir supplert av maskinmester Bjarne Sigvard Petersen som er eiendomsansvarlig i Ministeriet for fødevarer, landbrug og fiskeri, Økonomi- og erhvervsministeriet samt Justitsministeriet.– For to år siden installerte vi spenningsregulering  i Slotholmsgade 12, og vår erfaring er at både spoler og lyskilder har fått forlenget levetid, sier Petersen til Installatør. 

- Hvis man har penger nok, så kan man med et helt nytt belysningsanlegg med dagslysregulering og så videre oppnå langt større besparelser enn med spenningsregulering, sa elinstallatør Kim Raun i Viby Elværk til Installatør. 
Men han pekte på at økonomien i stat og kommuner ikke er så god som den kunne vært, så han regner med at det vil gå 25 år før alle de gamle anleggene er fjernet. I mellomtiden blir spenningsregulering brukt som en nest best løsning.