Dette melder Energy Save.

Jasmina Mucic skal styrke salgsteamet i ES Systems og vil jobbe innen næringseiendom. Jasmina har ti års yrkeserfaring som energiingeniør og kommer sist fra en stilling hos Familjebostäder i Gøteborg.

Calle Gabinus er ansatt som Key account manager og er ansvarlig for Energy Saves virksomhet i det svenske og norske markedet. Calle's oppgave er å utvikle virksomheten sammen med Energy Save's distributører i de lokale markedene. Siden 2015 har han vært seniorkonsulent med kompetanse innen salg og markedsføring.

Stanislav Siedavnykh jobber som Lead software engineer & architect, og er en forsterkning til Energy Saves digitale forretningsområde. Stanislav kommer sist fra en stilling som senior programvareingeniør hos Volvo Cars.

I Slovenia har Energy Save rekruttert Kaj Bednjički og Matej Razdevšek til kontoret i Maribor. Begge skal jobbe som Key account managers for det europeiske markedet og dermed styrke Energy Saves salgsorganisasjon. Sammen med europeiske distributører vil de fortsette å utvikle distributørvirksomheten innen boligvarme og næringseiendommer. Etter hvert som etterspørselen etter varmepumpesystemer utvikler seg i Europa, vil dette i økende grad bli fokus for Kaj og Matej's innsats.