Oscarsen kommer fra rollen som leder for HR i anleggsvirksomheten i Skanska. Hun har en variert bakgrunn fra ulike bransjer og tar med seg erfaring fra gründervirksomhet, prosjektledelse, forretningsutvikling, lederutvikling og HR, melder GK.

Hun har en bachelor i markedsføring og ledelse fra University of Derby i Storbritannia og en Master of Management fra BI. 

– Vi har hatt en god prosess med mange kvalifiserte kandidater, og jeg er veldig glad for at Ekaterini har valgt å bli en del av Team GK. Ekaterini er forretningsorientert og fremoverlent. Hun kjenner godt til bygg- og anleggsbransjen, senest gjennom erfaringen fra Skanska, og hun vil tilføre mye verdi og energi i den videre utviklingen av selskapet. Jeg gleder meg veldig til å jobbe sammen med Ekaterini, sier adm.dir. Rune Hardersen i GK Norge. 

– GK er Skandinavias ledende tekniske entreprenør og har et ansvar overfor samfunnet i å drive bærekraftig forretning, både med hensyn til å levere klimavennlige løsninger, men også å skape en arbeidsplass der medarbeidere trives og utvikles. GK har definert ambisiøse mål innen bærekraft, teknologi, mangfold og kompetanseutvikling, og jeg gleder meg til å levere på disse målene sammen med hva jeg opplever er en dyktig og engasjert gjeng, sier Ekaterini Oscarsen.