Chemlal hadde sin første arbeidsdag i Eaton 1. juni, og kommer fra stillingen som distriktssjef i Elektroskandia.  

Han har bakgrunn som elektriker og går i tillegg siste året som fagskolestudent på deltid. Chemlal blir Eatons andre distriktssjef i Oslo/Akershus – og skal jobbe i tospann med Stian Nergård som begynte i selskapet i april i år.

– Oslo/Akershus er en veldig stor region med mange kunder, derfor ser vi behovet for to distriktssjefer som sammen skal ivareta og skape resultater sammen med våre kunder. Stian og Fouad utfyller hverandre med teknisk tyngde og blir et «dream team» i Norges største region, sier salgsdirektør Øystein Engebretsen i Eaton.

Superselger for Eaton

Eatons nye distriktssjef har klare mål i den nye jobben.

– Jeg skal bidra til å levere den beste kundeopplevelsen, bygge nye og gode relasjoner samtidig som jeg ivaretar de eksisterende. Ikke minst skal jeg bli kjent i markedet som en superselger for Eaton og en ressurs for mine kunder, sier Fouad Chemlal.

Han forteller at Eaton ble hans neste stoppested fordi selskapet er kjent og respektert.

– En annen viktig faktor er den brede og gode, faglige kompetansen i selskapet. Med mine 23 år er jeg en relativt ung mann, og kommer inn med nye øyne – og kan kanskje være med på å sette noen nye måter å jobbe på. Jeg er en målrettet person, og vet hva jeg vil – og hva som må til, sier Chemlal.