Dette melder Kinnan Norge i en pressemelding.

- Vi er stolte av våre svært effektive varmepumper for industri og næring. ATDX industrivarmepumpe er en svært solid løsning til både oppvarming og kjøling av store arealer. Varmepumpene vil hjelpe bedrifter med å oppnå energieffektivitet, redusere strømforbruket, forbedre inneklimaet og bidra til en mer bærekraftig drift, skriver selskapet i  pressemeldingen.

–Takket være sin robuste utforming, og evnen til å tåle skitt og støv, er ATDX perfekt for store industribygg. ATDX kan spare en bedrift for opptil 3/4 av oppvarmingskostnadene i forhold til andre fyringsalternativer som benytter direkte elektrisk kraft.

Varmepumpene gir en behagelig jevn temperatur og en god komfort på arbeidsplassen. Den kraftige luftstrømmen gir en rask gjenoppvarming i tilfeller hvor det åpnes store porter. ATDX finnes i flere utgaver og yter fra 15-26kW pr. enhet.

Per Arne Haugland, ansvarlig næring i Kinnan Norge. Foto: Kinnan Norge
Per Arne Haugland, ansvarlig næring i Kinnan Norge. Foto: Kinnan Norge

- Vårt hovedmål er å hjelpe bedrifter med å oppnå energieffektivitet og bærekraftig drift ved å tilby høykvalitets produkter som ATDX sier Per Arne Haugland, salgsansvarlig for næring, hos Kinnan Norge AS. 

- Disse varmepumpene er miljøvennlige, har en lav investeringskostnad og enkel og rask installasjon. Vi tilbyr også løsninger for finansiering og leasing

- Kinnan Norge AS og Klimaekspertene støtter bedriftene i implementeringen av disse varmepumpene. Erfarne installatører foretar befaring sammen med kunden. Det tas en gjennomgang av oppvarmingsbehovet, strømforbruket og arealet som varmepumpene skal håndtere. Løsningen dimensjoneres på bakgrunn av data fra befaring og man får presentert en løsning spesielt tilpasset industri- eller næringslokaler.

- Det finnes en rekke eksempler på tilfeller hvor ATDX varmepumper har bidratt til betydelig redusert energiforbruk og ikke minst et forbedret inneklima. ATDX fungerer også utmerket til kjøling, en ekstra bonus på varme sommerdager, sier Haugland.

Kinnan Norge AS er dedikert til å være den offisielle distributøren av anerkjente merker som Panasonic, Hitachi og Animair i Norden.