Ole Sørlie, driftsjef ved Ski Storsenter fortalte fra scenen at han og teamet er veldig fornøyde med utmerkelsen.

– Jeg takker juryen og det fantastiske teamet mitt. Det er en glede å jobbe med de hver eneste dag, selv med alle påfunnene jeg kommer med. Vi er veldig, veldig fornøyde med denne prisen, sier Sørlie ifølge en melding fra Grønn Byggallianse.

Fra venstre: Andreas Leren, Ski Storsenter; juryleder Sole Christian Paus; Ole Sørlie, Ski Storsenter; Øystein Ødegård, Ski Storsenter; Arne Hynne, Ski Storsenter; Vegard Bach, Ski Storsenter; Marius Andersson, Ski Storsenter, statssekretær i olje- og energidepartementet, Elisabeth Sæther og Katharina Th. Bramslev, daglig leder i Grønn Byggallianse. Foto: Grønn Byggallianse

Hvert år gir Grønn Byggallianse prisen Årets grønne driftsteam til et team som utmerker seg gjennom sitt arbeid med å redusere miljøbelastningen til bygg. I år deles prisen ut for ellevte gang.

– Jeg gratulerer Team Ski Storsenter med en velfortjent pris. Driftsteamet har oppnådd enestående resultater og er til stor inspirasjon for bransjen. De har delt av egen kunnskap og deltatt aktivt i samarbeid som fremmer beste praksis. Det viser et genuint ønske om å dreie bransjen i en positiv retning, sier Katharina Th. Bramslev, daglig leder i Grønn Byggallianse.

De andre nominerte til Årets grønne driftsteam var team Helsfyr fra Entra og Team Romsås fra Newsec.

– Det finnes ingen tapere her og i tillegg til å gratulere vinnerne, vil jeg gi honnør til driftsteamene i Entra og Newsec. Hvis all eiendomsforvaltning hadde vært like godt gjennomført som driftsteamene til Olav Thon, Entra og Newsec ville Norge stått bedre rustet til å håndtere den grønne omstillingen vi skal igjennom, sa Bramslev.