Bygget blir på 2 300 m2, og i oktober skal Vestaksens leietaker Storcash Norge flytte inn. 

- Nybygget i Kobbervikdalen vil bli landets mest miljøvennlige innenfor sin kategori, og Enova har gitt tilsagn om støtte til prosjektet, sier prosjektsjef næring i Vestaksen Eiendom, Pål Vamnes, til estatenyheter.no. 

- Vi har allerede gode erfaringer med bruk av solceller på Stadionkvartalet i Mjøndalen, og her i Kobbervikdalen har vi 1 400 kvadratmeter solceller på taket.

Anlegget vil produsere 200 000 kilowattimer i året. I tillegg medfører bruken av lavkarbonbetong at CO2-fotavtrykket reduseres og sparer miljøet for utslipp tilsvarende det årlige utslippet fra 35 personbiler.

Vamnes legger til at det utelukkende vil bli benyttet led-lys og energisparende aerogel-glass i nybygget. Dette er glass som blant annet forhindrer varmetap, samtidig som lys spres optimalt på innsiden.

På stormarked er kjøle- og frysesystem veldig sentrale, og leverandøren av anlegget, Kelvin AS, har sørget for at varme fra kuldeanlegget på Storcash i Kobbervikdalen vil bli gjenvunnet og benyttet til oppvarming av bygget.