Energispesialisten Schneider Electric og det rådgivende ingeniørselskapet Rejlers inngår en samarbeidsavtale som skal styrke begge selskapers tilbud innen områder som olje og gass, datasenter, vei, jernbane og e-verk. Begge selskaper har som mål å hjelpe sine kunder til å få mest mulig ut av sine ressurser, og dette samarbeidet legger grunnlaget for at kompetanse i begge selskaper utnyttes for å finne løsninger på komplekse utfordringer. 

Dette melder selskapene i en pressemelding.

Schneider Electric er en global spesialist innen energistyring og regnes som verdensledende leverandør av integrerte løsninger for energi og infrastruktursektoren, prosessindustri og byggautomasjon, sikkerhet, datasentre og boligbygg. Rejlers er et av Nordens største tekniske konsulentselskaper og teller 1 800 eksperter som arbeider med prosjekter innen elkraft, energi, elektro, jernbane, telekom og el-sikkerhet.

- Rejlers og Schneider Electric har komplementerende kompetanse, noe som vil komme våre kunder til gode. I første omgang bidrar Rejlers med spisskompetanse inn i noen av Schneider Electrics prosjekter innen olje- og gassektoren, og vi ser frem til å utvikle dette samarbeidet videre inn i andre strategiske segmenter, sier Runar Hansesætre, administrerende direktør i Schneider Electric.

- Rejlers er glade for å starte opp samarbeid med Schneider Electric i Norge, med vår felles fokus på gjennomføring av teknisk krevende prosjekter. I fremtiden blir samarbeid av denne typen stadig viktigere for å realisere verdier raskere og sikrere for sluttkundene, sier Morten Thorkildsen, administrerende direktør i Rejlers.