– Vi har store ambisjoner om å vokse i Norge. Produktene våre er tilgjengelig over hele landet via våre forhandlere. At vi nå utvikler og styrker det norske support-teamet fra Sandnes, tror jeg vil ha stor betydning for kundene våre, sier Arnt Fahlstrøm, Area Sales Manager i Panasonic Heating & Cooling Solutions Norge i en melding fra Panasonic.

 

 

Grunnen til at selskapet flytter til akkurat Sandnes var først og fremst av praktiske årsaker. – Både Key Account Manager og jeg holder til i Stavanger-området. Derfor ble det naturlig å samle teamet her.
Satser på miljøvennlig kuldemedium

Et av Panasonics satsningsområder i Norge er selskapets nye CO2 kondenseringsaggregat for kommersiell kjøl og frys. Produktene komplementerer selskapets fullverdige produktsortiment innen varme- og klimakjøling.

– Aggregatene bruker R-744, som er et naturlig kuldemedium. Det gjør løsningen til et mer miljøvennlig alternativ for kjøl og frys. Det er i den retningen vi skal gå, og den retningen vi vet kundene våre ønsker å gå, forteller Fahlstrøm.

Han har ledet det norske teamet i snart ett år, og har høye ambisjoner for Panasonics varme- og kuldeløsninger i Norge.

– Panasonic Heating & Cooling Solutions har etablert seg godt i det norske markedet, og det er spennende å få lov til å bygge videre på dette. Målet fremover er å ansette flere på support, i tillegg til selgere og tekniske spesialister. Det skal gi kundene våre enda bedre opplevelser før, under og etter valg av Panasonics løsninger, avslutter Fahlstrøm.

 

 Om Panasonic

Panasonic Corporation er verdensleder i utviklingen av innovativ teknologi og omfattende løsninger innen forbrukerelektronikk, bolig, bil og B2B. Panasonic, som feiret 100-årsjubileum i 2018, driver 528 datterselskaper og 72 tilknyttede selskaper over hele verden, med et samlet salg på 61,9 milliarder euro netto, for regnskapsåret som ble avsluttet 31. mars 2020. Ved hjelp av innovativ teknologi har Panasonic ambisjoner om å skape verdi, og et bedre liv og en bedre verden for sine kunder. Lær mer om Panasonic her: https://www.panasonic.com/no.