- Vi har store ambisjoner om å vokse i Norge. Produktene våre er tilgjengelig over hele landet via våre forhandlere. At vi nå utvikler og styrker det norske support-teamet fra Sandnes, tror jeg vil ha stor betydning for kundene våre, sier Arnt Fahlstrøm, Area Sales Manager i Panasonic Heating & Cooling Solutions Norge i en melding fra Panasonic.

Grunnen til at selskapet flytter til akkurat Sandnes var først og fremst av praktiske årsaker. - Både Key Account Manager og jeg holder til i Stavanger-området. Derfor ble det naturlig å samle teamet her, sier han.

Satser på miljøvennlig kuldemedium

Et av Panasonics satsningsområder i Norge er selskapets nye CO2 kondenseringsaggregat for kommersiell kjøl og frys. Produktene komplementerer selskapets fullverdige produktsortiment innen varme- og klimakjøling.

- Aggregatene bruker R-744, som er et naturlig kuldemedium. Det gjør løsningen til et mer miljøvennlig alternativ for kjøl og frys. Det er i den retningen vi skal gå, og den retningen vi vet kundene våre ønsker å gå, forteller Fahlstrøm.

Han har ledet det norske teamet i snart ett år, og har høye ambisjoner for Panasonics varme- og kuldeløsninger i Norge.

- Panasonic Heating & Cooling Solutions har etablert seg godt i det norske markedet, og det er spennende å få lov til å bygge videre på dette. Målet fremover er å ansette flere på support, i tillegg til selgere og tekniske spesialister. Det skal gi kundene våre enda bedre opplevelser før, under og etter valg av Panasonics løsninger, avslutter Fahlstrøm.