Dette melder Elekt.

Elekt, som har fotfeste innen både finansbransjen og strømbransjen kan gjennom innovativ bruk av data fra begge bransjene tilby en strømapp som er uavhengig av hvilken strømleverandør man har. Dette gir enkel innsikt i vilkårene på dagens strømavtale og mulighet for å bytte til en billigere strømavtale, uten behov for å bytte app ved bytte av leverandør eller være redd for å miste historikken på strømforbruk og fakturadata.

- Med dette partnerskapet vil OBOS-medlemmer alltid kunne dra nytte av markedets beste strømavtaler, sier konsernsjef i OBOS, Daniel Kjørberg Siraj.

- Det gamle strømregimet hvor én og samme strømavtale passer alle, blir nå erstattet av en mer skreddersydd tilnærming, sier  Siraj. - Gjennom appen vil brukerne få oversikt over når de kan bytte til en billigere avtale, slik at de alltid kan sikre seg den beste prisen.

Elekt er svært fornøyd med å inngå partnerskap med OBOS, en ledende aktør innen boligsektoren. 

- Vi kunne ikke fått en bedre samarbeidspartner når vi nå skal lansere vår nye strømspareapp i markedet. Vi vet at medlemmene har stor tillit til OBOS sine anbefalinger, og skal gjøre vårt ytterste for å hjelpe dem med å redusere strømregningen. Vi vet at mange opplever strømbransjen som kompleks, og ved hjelp av Elekt-appen skal kundene få hjelp til å gjøre smarte strømvalg. Dette partnerskapet representerer et viktig skritt i retning av en mer bærekraftig og kundeorientert strømframtid, avslutter CEO i Elekt, Arnt Inge Sætern.