Sveinung Byre. Foto: Swegon.
Sveinung Byre. Foto: Swegon.

Titan Sky har vært en stor suksess for Swegon i Norge. Som ventet ble dette selskapets flaggskip innen kjølemaskiner og varmepumper.   

Swegon er nå stolte av å ta et nytt steg i retningen naturlige medier og utvider sortimentet vårt videre med Geyser Sky, en ny varmepumpe med det naturlige kuldemediet propan.

– Vi er stolte av å presentere den nye varmepumpen, denne er optimalisert for høy temperatur og kan bli en direkte erstatning for olje- og gasskjel, sier Sveinung Byre fra Swegon.

 – Maskinen kan levere helt opp til 78°C turvann og hele 60°C helt ned til -20° omgivende. Vi har stor tro på denne for det norske markedet. Geyser Sky leveres med inverter scroll kompressor og er optimalisert med lavt fotavtrykk og ekstra god støyisolering, noe som gjør at den passer godt i de fleste prosjekter. Maskinen er selvsagt Eurovent-godkjent, sier Byre.

Valg av kuldemedium i Geyser Sky er Propan, optimalisert for varmepumpedrift. Geyser Sky setter en ny standard for et marked hvor det er få alternative maskiner i dag.

Swegon  tror at denne maskinen, med alle valg og muligheter, vil være svært gunstig for norske forhold.