Thibaut Marsol kommer fra stillingen som leder for Panasonic Heating & Cooling i Frankrike og Benelux, og startet i sin nye jobb 1. september. Stillingen innebærer ansvar for Danmark, Sverige, Finland og Norge, samt de baltiske landene.

- Det blir en spennende utfordring å skulle overta ansvaret for Norden. De nordiske landene er strategisk viktig for Panasonic, dynamiske og fulle av muligheter, og jeg ser frem til å ta fatt på oppgavene, sier Marsol.

Thibaut Marsol. Foto: Panasonic


Panasonic er ledende innen luft-til-luft varmepumper i Norden, og vil fortsette å styrke denne posisjonen. Men de ser også muligheter innen andre områder, og ikke bare luft-til-luft varmepumper for B2C.

- Først og fremst vil vi styrke de allerede gode og langsiktige samarbeidene vi har med våre distributører i Norden og fortsette den gode veksten vi har sett. Innen luft-vann ønsker vi å utvide markedsandelen ganske drastisk, i tillegg til at vi skal ha høyt fokus på de kommersielle varme- og kjølesystemene, og spesielt vår CO2-teknologi, forteller Marsol.

Den nye nordiske sjefen har jobbet i Panasonic Heating & Cooling i ni år. Han startet som markedssjef i Frankrike, før han ble salgssjef for HVAC-produktene. Han kommer nå fra stillingen som leder for regionen Frankrike og Benelux. Marsol vil være basert i Stockholm hvor det nordiske hovedkontoret til Panasonic Heating and Cooling ligger.