Dette skriver Novap på sine nettsider.

Varmepumpeforeningen deler årlig ut tre priser: Årets varmepumpekommune, Varmepumpeprisen for bygg og Varmepumpeprisen for større anlegg.

Prisene er ikke bare en hyllest til nyskapende teknologi og energieffektive løsninger. Det er også en feiring av bærekraftige løsninger og en påminnelse om at hver eneste handling vi tar kan gjøre en forskjell. 

– Ved å nominere dine helter til pris, bidrar du til å fremheve gode prosjekter som går foran og viser vei mot en grønnere og mer energieffektiv verden, sier daglig leder Rolf Iver Mytting Hagemoen i Varmepumpeforeningen. 

Dette er Varmepumpeforeningen på jakt etter.... 

Kanskje kjenner du noen som har revolusjonert varmepumpeteknologien gjennom sin banebrytende forskning og utvikling? Eller kanskje du vet om en installatør som har gått ekstra langt for å sikre at hver enkelt installasjon er optimalisert for maksimal effektivitet og minimal miljøpåvirkning? En kommune som utmerker seg med strategisk satsing på effektiv og miljøvennlig oppvarming? 

Norsk Varmepumpeforening og daglig leder Rolf Iver Mytting Hagemoen ønsker nominasjoner til Varmepumpepriser. Foto: Novap
Norsk Varmepumpeforening og daglig leder Rolf Iver Mytting Hagemoen ønsker nominasjoner til Varmepumpepriser. Foto: Novap

Tips senest 23. februar

– Uansett hvem dine varmepumpehelter er, har du nå muligheten til å hedre deres innsats i konkrete prosjekter og bidra til å inspirere andre, sier Hagemoen. 

Frist for å nominere kandidater er fredag 23. februar. Du kan nominere kandidater i tre kategorier: 
    •    Årets varmepumpekommune
    •    Varmepumpeprisen 2024 – bygg
    •    Varmepumpeprisen 2024 – større anlegg

 Send tips til kontor@novap.no