Varmepumpekonferansen ble arrangert over to dager for første gang i 2015, og tilbakemeldingene fra deltakerne var svært gode, ifølge Norsk Varmepumpeforening (Novap). - Vi ønsker å videreutvikle konferansen, og vi er stolte av å ha med VVS-foreningen som medarrangør. Samarbeid med Grønn Byggallianse og Rørentreprenørene Norge styrker det faglige programmet og sørger for at vi når ut til enda flere i verdikjeden som dekker alt fra forhandlere, installatører, rørleggere, entreprenører, rådgivende ingeniører, kommuner, eiendomsforvaltere, arkitekter, importører, grossister osv, skriver foreningen i en pressemelding.

På dag 1 er programmet felles for alle deltakere med festmiddag på kvelden. Dag 2 blir mer praktisk rettet med parallellsesjoner på bolig og næringsbygg etter lunsj.

 Om kort tid vil endelig program være klart. Følg med på daglige oppdateringer på varmepumpekonferansen.no

Konferansen gir deg aktuelle foredrag, et overblikk over hva som skjer i bransjen og en gylden anledning til å knytte nye kontakter. Påmelding kan gjøres på www.varmepumpekonferansen.no, e-post novap@novap.no eller tlf. 22 80 50 30.