Det skriver Nordland Venstre i en pressemelding. Daglig leder Reidar Schille mottok utmerkelsen, et tresnitt av grafiker Lars Erik Karlsen, på vegne av bedriften.

HeathWork har utviklet en unik kompetanse innen sitt fagfelt og har muligheter for bred anvendelse på flere bruksområder. De representerer mangfoldet i norsk byggenæring og fremstår som en god representant for norsk kvalitet og design. HeathWorks CliWi bidrar til en fossil- og utslippsfri byggeplass med betydelig økonomiske og miljømessige gevinster.

CliWi er en forkortelse for “Climate Winner”. Klimavinneren, og er en ekstremt miljøvennlig, smart og effektiv måte å veksle energi på, blant annet fra væske til luft.

Alt man trenger er CliWi og en væskebåren energikilde, som f.eks. fjernvarme eller en HeatWork maskin.

Den nye generasjonen CliWi leverer høy effekt samtidig som den er lettere i vekt. Designet er nøye planlagt og testet i forhold til bruksområdene. Sammenlignet med andre løsninger på markedet er dette en revolusjon innen varmevekslerteknologi.

Den miljøvennlige teknologien er også tatt i bruk i land som Frankrike, Mauritius, Norge og Sverige for bekjempelse av skadedyr.

Nordland Venstre skriver i pressemeldingen at de er stolt over å kunne tildele HeathWork Miljøprisen for 2018.