Dette sier salgs- og markedssjef i Daikin, Thomas Karlson i en pressemelding.

- Med Daikin på laget i norsk håndball innenfor både topp, bredde og på begge kjønn kan vi ytterligere forsterke vår innsats med å utvikle norsk håndball nasjonalt, sier generalsekretær Erik Langerud. Daikin viser stor interesse for vårt arbeid med barn og unge, noe som er et av våre viktigste innsatsområder i årene fremover, samtidig som Daikins slagord «best når det gjelder» passer godt inn i filosofien til våre landslag. Vi er stolte over at en ny stor næringslivsaktør velger å samarbeide med Norges Håndballforbund, avslutter Langerud.

Daikin og NHF har de siste par årene gjort prosjekter sammen hvor begge parter har vært godt fornøyde. Nå formaliseres samarbeidet ytterligere, og begge parter gleder seg stort over å spille på lag i årene fremover.

Daikin-logoen vil blant annet være synlig på og rundt arenaen når Håndballjentene og Håndballgutta spiller kamper på hjemmebane.

Med kvalitetsprodukter som passer for alle, og ekstremt god match med tanke på høysesong, er vi sikre på at dette skal bli et veldig godt samarbeid fremover for begge parter. 

Daikin har levert klimaløsninger i over 80 år, og er verdens største produsent og utvikler av aircondition og varmepumper. Daikin har vært teknologilederen helt siden de begynte å lage kjøleutstyr tidlig på 1930-tallet. Alle Daikin luft/luft varmepumper er fabrikktestet helt ned til -25°C. Kjøper du en Daikin varmepumpe fra en autorisert forhandler følger det med 5 års trygghetsgaranti