– Vi er veldig glade for å kunngjøre dette oppkjøpet av ABC Ventilationsprodukter. Vi har en lang historie med samarbeid og er nå glade for å ønske ABC Ventilationsprodukter velkommen til Swegon-familien. Med deres komplementære produktportefølje samt deres ekspertise, vil ABC Ventilationsprodukter være et flott tillegg til vårt komplette inneklimasystem, noe som vil styrke vår posisjon på markedet ytterligere, sier Andreas Örje Wellstam, administrerende direktør i Swegon Group i en melding fra Swegon.

– Vi er spente på å se hvordan vårt lange partnerskap, hvor vi deler det langsiktige forretningsperspektivet og har lignende selskapsverdier, nå går inn i en ny fase hvor vi etter flere år med investering i vår produksjon og utvikling er klare til å ta neste steg for å akselerere vår forretningsvekst, sier Ingemar Carlsson, gründer av ABC Ventilasjonsprodukter.

ABC Vent ble grunnlagt i 1976 og har 90 ansatte med hovedkontor og produksjon lokalisert i Borås, Sverige. Nettoomsetningen i 2021 var 138 MSEK.