Dette melder Grønn Byggallianse.

- Bygg- og eiendomssektoren er full av dyktige driftere, som hver dag jobber for å drifte byggene best mulig for både miljø, brukere og lommeboka. Drifterenes daglige innsats har stor betydning for alle disse målene, og vi pleier derfor å kalle drifterene for vår sektors superhelter, sier daglig leder i Grønn Byggallianse Katharina Th. Bramslev.

Hvert år gir Grønn Byggallianse prisen Årets grønne driftsteam til et team som utmerker seg gjennom sitt arbeid med å redusere miljøbelastningen til bygg. I 2021 deles prisen ut for niende gang.

Prisen henger høyt. Fjorårets vinner, KLP Eiendomsdrift Trondheim, imponerte juryen med å strekke seg ekstra langt i driften av bygget og ved å påvirke nærmiljøet positivt.

- Det er en veldig flott utmerkelse å få, og vi vet at konkurransen var sterk. Det er viktig for oss å få vist frem at KLP Eiendomsdrift Trondheim har fokus på bærekraftig drift og vedlikehold, sa teknisk sjef Jorunn Iren Husby, da teamet mottok prisen på den digitale grønne driftskonferansen til Grønn Byggallianse.

Vinneren blir kåret på årets grønne driftskonferanse høsten 2021.

Klikk her for å lese mer og nominere et team.