På Øvre Langerud Gård er selskapets kjele nummer 200 montert. - Det er en 90 kW fliskjele som varmer opp hovedhus, kårhus, verksted og lager. Store deler av låven og to andre bygg leies ut med varme til lager og verksteddrift. Prosjektet er støttet av Innovasjon Norges program for varmesalg, sier daglig leder Tomas Berg Sandnes i ETA Norge.

- Bransjen er godt i gang, men vi trenger likevel å samles til diskusjon for fremtidige og bærekraftige løsninger vedrørende miljøvennlig energi, sier Sandnes. - På gjestelisten finner man en god miks av personer som på en eller annen måte har betydd noe for bioenergibransjen i Norge, sier Sandnes. 

- Vi kan nevne Landbruks- og matdepartementet, Innovasjon Norge, Enova, ETA-fabrikken i Østerrike, konsulenter i bransjen og Norges Bondelag, legger han til.

Programmet innholder befaring til fire biovarmeanlegg i tillegg til anlegget på Øvre Langerud Gård.

Under det faglige programmet i forbindelse med middagen, skal Innovasjon Norge og Enova presentere litt av det som er oppnådd og videre mål. Teknisk leder på ETA-fabrikken i Østerrike vil fortelle litt om veien fram til å bli en av verdens største fabrikker for biokjeler, og Norges Bondelag orienterer om biobransjens betydning for norsk jordbruk og skogbruk.