Med et dedikert team på 23 ansatte og en omsetning på omtrent 35 millioner i 2023, har T-RØR etablert seg som en ledende leverandør av VVS-tjenester i regionene Innherred, Namdal, Fosen og Stjørdal, skriver T-RØR på sine nettsider. 

T-RØR startet som nevnt sin reise i 2012 med fokus på vannbåren gulvvarme og varmepumper. Med over 200 leverte varmepumper til vannbårent anlegg, har selskapet bygget opp en solid kompetansebase. Videre har T-RØR også blitt anerkjent for sin ekspertise innen feilsøking og optimalisering av eksisterende anlegg.

I 2023 tok T-RØR et viktig skritt med tanke på miljø og bærekraft, ved å inngå en strategisk samarbeidsavtale med ETA Norge, en ledende aktør innen bioenergi-sektoren. Dette partnerskapet representerer en strategisk satsning på flis-, pellets-, og vedfyringsanlegg, og markerer en naturlig forlengelse av selskapets eksisterende kompetanse innen varme- og kjøleanlegg.

- Vi valgte å inngå samarbeid med ETA, først og fremst fordi ETA, er et seriøst selskap som leverer kvalitetsprodukter. De har også serviceapparat og delelager lokalt og stor fagkunnskap om produktene forteller Bjørn Olav Løvli, prosjektleder i T-RØR.

ETA Norge, etablert i 2013, har levert flest anlegg årlig i Norge under 1000 kW og har et nettverk på omtrent 650 ETA-kjeler i landet. Med markedets mest moderne anlegg og teknologi som støtter høy temperatur opp til 95 grader, representerer ETA Norge det ideelle partnerskapet for T-RØRs satsning på bioenergi.

- T-RØR er fremme i skoene når det gjelder miljø og bærekraft, derfor syns vi det er ekstra kjekt med dette samarbeidet, slik kan vi pushe hverandre til å bli enda bedre og nå ut til markedet i enda større grad, sier Jon Sivert Stokke, i ETA Norge.

Bioenergi: Fremtiden for bærekraftig oppvarming

Takket være samarbeidet med ETA Norge, har T-RØR utvidet sin portefølje til å inkludere flis-, pellets-, og vedfyringsanlegg. Disse anleggene tilbyr moderne teknologi som sikrer lave driftsutgifter og er mest lønnsomme ved stort varmebehov. ETA Norge bistår T-RØR med å finne det produktet som passer best for hver enkelt kunde, noe som sikrer skreddersydde og effektive løsninger.

Styrking av kompetanse

For å møte fremtidens utfordringer og muligheter innen energisektoren, har T-RØR etablert en egen avdeling dedikert til å spisse kompetansen innenfor energi.

- Målet er å heve kompetansen ytterligere gjennom kurs og fokusert arbeid på energianlegg for teknikerne. Dette initiativet understreker T-RØRs forpliktelse til kontinuerlig forbedring og sikrer at selskapet forblir en foretrukket leverandør i markedet, sier daglig leder i T-RØR Håvard Martin Noem.