null
Johnny Ballestad CEO i Opt-E og ClevAir. Foto: Opt-E.

Oppkjøpet markerer en betydelig styrking av Opt-e sitt tilbud av optimaliseringsløsninger. Begge selskapene har utviklet algoritmer som reduserer energiforbruk til fordel for miljøet og kundenes økonomi, ifølge en pressemelding.

Opt-E AS har i den forbindelse også gjennomført en emisjon på totalt 33 MNOK, og dermed også styrket selskapets finansielle posisjon. 

- Som største investor i i ClevAir har Eviny Ventures stor tro på fremtiden for energioptimalisering av bygg og industri. Vi er svært tilfredse med at ClevAir når blir en del av Opt-e som en ledende aktør innen energioptimalisering og har valgt å investere videre også i Opt-e, sier Roald Brekkhus, styreleder i ClevAir og investeringsdirektør i Eviny Ventures.

 

Roald Brekkhus, styreleder i ClevAir og investeringsdirektør i Eviny Ventures. Foto: ClevAir
Roald Brekkhus, styreleder i ClevAir og investeringsdirektør i Eviny Ventures. Foto: ClevAir

- Vi ser frem til å hente ut synergiene mellom de to selskapene, som vil styrke vårt markedstilbud med bredere kompetanse innen energieffektivisering. Jeg ser frem til å bli bedre kjent med medarbeiderne i ClevAir og deres kunder. Med ClevAir i Opt-E-organisasjonen får vi en unik mulighet til å tilby våre kunder energieffektivisering både i prosessindustri, på skip, og næringsbygg sier Johnny Ballestad CEO i Opt-E AS. 

- Det betyr en større økonomisk gevinst for våre kunder og ikke minst en langt større reduksjon i bedriftens klimaavtrykk.

 Oppkjøpet tredde i kraft 1. januar 2024. CEO for Opt-E og ClevAir er Johnny Ballestad.