Dette melder Nobio.

Holst har jobbet som journalist i flere medier og vært politisk spaltist i Nettavisen.no. Hun har også vært redaktør i www.biogassbransjen.no. I tillegg har Holst jobbet i det svenske markedsføringsselskapet OTW, da med luftfart. Biodrivstoff har vært noen av områdene hun har jobbet med.

 

– Jeg har fulgt med på Nobios virksomhet i mitt yrkesliv og vet at foreningen er en pådriver for å få gjennomslag for bioenerginæringens interesser. Å kunne jobbe for å løse utfordringene næringen står overfor, og bidra til å dele kunnskapen næringen har, er viktige og interessante oppgaver, sier Holst.

– Nobio har lenge jobbet for å utvide organisasjonen – derfor er vi nå svært glade for at Inga har takket ja til stillingen som rådgiver. Med sin lange og brede erfaring innen kommunikasjon, samt god innsikt i flere deler av bransjen vil hun være et svært godt tilskudd til å øke informasjon- og kommunikasjonsarbeidet i organisasjonen. Vi har en viktig jobb å gjøre med å løfte bioenergi høyere på dagsorden i årene som kommer og å synliggjøre de styrkene næringen har i den aktuelle energiomstillingen vi er inne i.  Vi ser frem til å få med oss Inga på denne jobben, sier daglig leder Henriette Vivestad i Nobio.