I 2014 økte medlemstallet med over 40 prosent, og foreningen har nå over 400 medlemmer. I tillegg har lokalt engasjement materialisert seg i nye lokallag. Både Bergen, Trondheim og Sørlandet har nå egne lokallag, i tillegg til studentlag i Oslo og på Ås, melder Norsk solenergiforening.

- Vi ser nå en positiv utvikling innen bruk av både solceller som produserer strøm og solfangere som produserer varme, sier Åse Lekang Sørensen i Norsk solenergiforening. - Solenergi er en klima- og miljøvennlig form for energiproduksjon, og et godt alternativ i norske bygg.   

Norsk solenergiforening er en interesseorganisasjon som jobber for økt kunnskap om og økt bruk av solenergi. Medlemsmassen inkluderer blant annet leverandører av produkter og tjenester, byggherrer og private som bruker solenergi og kunnskapsmiljøer, samt andre som er opptatte av potensialet solenergi har. Foreningen skaper tverrfaglige møteplasser, jobber for å bedre regelverket for solfangere og solceller, samt informerer om solenergi.