– Bioenergidagene er bransjens årlige møteplass for faglig påfyll og nettverksbygging. Konferansen samler mellom 150 og 200 deltakere som jobber i hele verdikjeden fra ressurssiden til levert bioenergi, sier daglig leder Henriette Vivestad i Norsk Bioenergiforening. – På konferansen får du høre interessante innlegg om bioenergi i form av varme, kraft, drivstoff, og andre produkter.

 

 

Konferansen gir et godt innblikk i gjeldende og kommende rammebetingelser som har stor betydning for bransjens utvikling og den videre satsingen på bioenergi i Norge. – På kvelden den 22. november samles vi til konferansemiddag med god mat og drikke i trivelig lag, sier Vivestad.

– Ønsker du å bli oppdatert på hva som skjer innen bioenergi og utvide nettverket ditt – er du interessert i biobrensel, biovarme, biodrivstoff, biogass, biokull eller nye markeder er dette stedet å være, mener Vivestad.

Utstilling

Det er også mulighet til å besøke konferansens utstilling, der man også kan vise frem sine produkter. – Etter hvert som utstillere melder seg, vil det også legges ut informasjon på det digitale utstillerområdet vårt, sier Vivestad.

Program finner du her!

Du melder deg på her!