Første dag står i bioenergimarkedets og næringspolitikkens tegn. 

- Stadig mer fossil energi skal fases ut av energisystemet, og vi står ovenfor nye føringer fra EU og store endringer i den tradisjonelle energibransjen, sier Arnold Kyrre Martinsen i Norsk Bioenergiforening. - Økt bruk av biomasse til energi vil være nødvendig, men hvordan skal vi sikre en forutsigbar og konkurransedyktig forsyning?

En rekke aktører fra bransjen er invitert til å presentere nye ideer og tanker om bioenergisatsningen, samt drøfte gode rammebetingelser for å nå målene. Det blir en god anledning for alle til å stille spørsmål.

Dag to preges av faglig fordypning i parallellsesjoner om biovarme og biodrivstoff. Enova, Innovasjon Norge og Norges Forskningsråd er invitert til å orientere om sine aktuelle aktiviteter og tiltak.

- Etter lunsj følger en felles sesjon der vi ser på nye markeder og muligheter som skapes av det kommende mineraloljeforbudet. Et sentralt stikkord er hvordan vi kan få til et felles bransjeløft, sier Martinsen.

Om kvelden den 26.november arrangeres det konferansemiddag.

- Her treffer du gamle kjente og nye aktører i bransjen, og det er en gylden anledning til å friske opp kontaktnettet, sier Martinsen.

Utstilling

- I år vil vi arrangere en utvidet utstilling der du kan vise frem dine produkter og løsninger for bransjen. Det er anledning til å leie standplass på konferansens utstilling, sier Martinsen. 

- Dette er en ypperlig anledning til å eksponere din virksomhet. Leiepris per stand er 4000 kr + mva. Det er anledning til å bestille bord til å legge ut brosjyrer og annet materiell i forbindelse med utstillingen, sier han

- Vi ønsker velkommen til årets største og viktigste bioenergitreff, sier Arnold Kyrre Martinsen.

Her kan du melde deg på!

 

Program finner du her.