Jenny Maria Hammarlund Ribe er ansatt som ny rådgiver i sertifiseringsavdelingen. Hun har en bachelor i fornybar energi ved Universitetet i Agder og har de siste årene jobbet som rådgiver innen VVS i Rambøll Bergen og Multiconsult Oslo.

– Jeg vil være med å bidra til endring med hensyn til klima og miljø, noe jeg kan gjøre helt konkret ved å jobbe med BREEAM i Grønn Byggallianse. Det føles godt å være en del av et team hvor alle har hver sin unike bakgrunn, men med ett felles mål, sier Jenny, i en melding fra Grønn Byggallianse.

Stine Marie Hoggen er også ansatt som rådgiver i sertifiseringsavdelingen. Hun er utdannet sivilingeniør i industriell kjemi og bioteknologi fra NTNU og har jobbet som miljørådgiver i Multiconsult og Golder. Hun har vært BREEAM-NOR-revisor og -AP i flere år og har god kjennskap til sertifiseringsordningen.

– Det skjer så mye spennende i utviklingen av bærekraftige løsninger i bygg-, anlegg- og eiendomsbransjen, og jeg ønsket å få bli med på denne utviklingen og bistå i å veilede næringen, forteller Stine.

Sertifiseringssjef Viel Sørensen forteller at hun er veldig glad for ansettelsene:

– Med Stine og Jenny ombord får vi bedre kapasitet til å besvare tekniske spørsmål om BREEAM-NOR. Det er viktig når vi nå utvider til å håndtere tekniske spørsmål om BREEAM In-Use ordningen også. Disse to har i tillegg mye god faglig kompetanse, som vi vil få god bruk for når vi fremover skal utvikle BREEAM videre. BREEAM-teamet er rett og slett blitt enda bedre og mer solid nå, avslutter hun.