Dette melder Fjøssystemer.

- Vi har i lengre tid jobbet med å finne gode produsenter som tilfredsstiller våre krav, sier Arnt Ulkestad i Fjøssystemer. – Derfor er vi veldig fornøyde med å dele nyhetene om at Fröling og Fjøssystemer nå har inngått en avtale om import til Norge. Frøling har markedets bredeste biokjelesortiment, som strekker seg fra små pelletskjeler til boliger på 7 kW, opp til store industrikjeler på 1 500 kW.

Arnt Ulkestad i Fjøssystemer. Foto: Fjøssystemer

- Vi vil i første omgang tilby komplette fyringsanlegg til landbrukskunder. Med vi ser også et stort potensial i øvrig industri og boligmarkedet på sikt, sier Ulkestad.

Fröling ble etablert i 1961 og har spesialisert seg på effektiv bruk av tre som energikilde. Selskapet er en pioner innen forbrenning av biomasse. I dag er Fröling verdensledende innen teknologi til bruk av biobrensel. Produksjonen foregår i Østerrike og Tyskland.

- Hos Fjøssystemer har vi tro på at klima- og miljøvennlige løsninger må gi en merverdi for kunden utover å bare være miljøvennlig. Bio-varmesystemer er derfor helt i tråd med vår strategi. Dette blir veldig spennende, og vi har stor tro på potensialet som ligger i bioenergi som en del av det grønne skiftet, sier Ulkestad.