Buskerud Varmepumpeservice ble etablert i 2008. Selskapet installerer og utfører service på luft-til-luft varmepumper i Drammen og Buskerud regionen, primært for privatkunder, men også for bedriftskunder. Med sine 15 dyktige medarbeidere har selskapet en årlig omsetning på nærmere 50 millioner.

– Vi er stolte over å meddele at vi har gjennomført enda et oppkjøp, og vi ønsker Buskerud Varmepumpeservice hjertelig velkommen til Konstel. Selskapet har hatt en formidabel utvikling med veldig god lønnsomhet, og vi ser frem til å jobbe sammen med daglig leder Ole og de andre ansatte i videreutviklingen av selskapet, sier konsernsjef Terje Myhre.

- Vi i Konstel skal bidra til å øke kompetansen og tilgjengeligheten på innovative løsninger som fremmer effektiv og grønn energibruk, og varmepumper en viktig del av overgangen til en mer bærekraftig og miljøvennlig fremtid, sier han.

- Fra starten i 2008 har vi hatt fokus på lønnsomhet, god drift og det å være en god arbeidsplass. Dette har nok vært en suksessfaktor for veksten vår. Vi er kjent som en ledende aktør innen installasjon og service av varmepumper i privatmarkedet. Dette vil fortsatt være hovedsegmentet vårt, men som en del av Konstel kan vi øke satsningen vår inn mot næringsmarkedet som i dag utgjør ca. 10 % av omsetningen, sier Ole Klette, daglig leder i Buskerud Varmepumpeservice.

Selskapene som allerede er en del av Konstel har kompetansen på å levere energieffektive løsninger for næring, og med vår kompetanse innen varmepumper tror jeg vi kan jobbe godt sammen, og gi næringskundene gode varme- og klimaløsninger, sier Klette.