Sentrale politikere, fagfolk og bransjefolk skaper sammen den spesielle stemningen du ikke finner noe annet sted enn nettopp på Bioenergidagene, melder Norsk Bioenergiforening (NoBio).

Første dag står i bioenergimarkedets og næringspolitikkens tegn. Stadig mer fossil energi skal fases ut av energisystemet og vi står ovenfor fundamentale endringer i den tradisjonelle energibransjen. Økt bruk av biomasse til energi vil være nødvendig, men hva må til for å sikre nye markedsmuligheter og økt satsing på bioenergi?

En rekke aktører fra bransjen og sentrale politikere er invitert til å presentere nye ideer og drøfte gode rammebetingelser for bioenergisatsingen. Det blir god anledning for alle til å stille spørsmål til innledere og politikere.

Dag to preges av muligheten til faglig fordypning i parallellsesjoner. Stikkord for de faglige hovedtemaene er bioenergi i det nye energimarkedet, biovarme og biodrivstoff. Det vil også legges til rette for mingling, utstilling og B2B-møter. Etter lunsj følger Norge Rundt med presentasjon av nye prosjekter og aktiviteter, melder NoBio.

Du kan melde deg på, her!