- For å fortsette energioptimaliseringen i norske hjem, utviklet vi derfor en egen smart radiatortermostat som går rett inn i vårt økosystem, forteller produktsjef Christoffer Borgersen Strand i en pressemelding fra Elko.

En smart radiatortermostat kan redusere varmeforbruket i hjemmet med opptil 25 prosent, og er en smart investering for den som har vannbårne radiatorer.

Smart RadiatorTermostat er det siste tilskuddet til ELKO Smart. ELKO Smart-produktene fungerer sammen og gjør det enkelt å spare på energi og strømregningen, uten å gå på kompromiss med kvalitet og komfort. Med den nye smarte radiatortermostaten fra ELKO kan man styre, overvåke og spare på varmeforbruket i boligen.

Det er enkelt og krever normalt ingen installatør for å bytte ut en vanlig radiatortermostat med en ELKO Smart RadiatorTermostat. Den passer til de aller fleste vannbårne radiatorer.

Varmestyring med frostsikring

Ved bruk på hytte, eller hvis du skal reise bort en periode, kan den smarte frostsikringen sørge for at temperaturen ikke faller under 4 ̊C i de kalde vintermånedene, og appen kan brukes til å skru opp varmen på forhånd, slik at hytta, huset eller leiligheten er oppvarmet ved ankomst, melder ELKO.